Vi hjälper dig med alla fabrikat

- förmodligen Sveriges bredaste pneumatikleverantör

Genom att samla de mest förekommande fabrikaten på samma ställe underlättar vi er vardag, oavsett ni är i behov av komponenter eller kompletta system.

 

Välkommen att slå en signal eller bläddra i våra kataloger om ni vill veta mer.

Maria Larsson

Teknisk försäljning

 

Mobile: +46-(0)702 28 37 11

Cylindrar

Ventiler

Vakuum

Cylinderprogrammet omfattar allt från ISO-/VDMA-cylindrar, kompaktcylindrar, kolvstångslösa- och roundlinecylindrar till vridcylindrar. Vi kan dessutom leverera cylindrar i samtliga förekommande material.

Ventilprogrammet omfattar bland annat inlineventiler, magnetventiler, namurventiler, proportionalventiler, processventiler samt mekaniska ventiler. Oavsett önskemål har vi en lösning som passar.

Vakuumprogrammet omfattar ejektorer, vakuumvakter, sugkoppar och tillbehör. Allt som krävs för ett komplett vakuumlösning.

Koppling

Luftberedning

Slang

Kopplingsprogrammet omfattar instickskopplingar, kompressionskopplingar, klämringskopplingar samt rördetaljer i material och utföranden som lämpar sig för allt från livsmedels- till fordonsindustrin.

Luftberedningsprogrammet omfattar allt vad som krävs för ert tryckluftssystem. Bland annat tryckregulatorer, filter, tryckvakter och dimsmörjare i olika material beroende på vad applikationen kräver.

Slangprogrammet omfattar förutom PA, PUR, PE, PTFE även slang i andra utföranden och material så som multislang, spiralslang, tvillingslang. Levereras i kartong eller på trumma i önskad färg.

- Officiell partner till IMI Norgren AB sedan 2001 -

Öbergs AB

Kvällsvindsgatan 8

652 21 Karlstad

 

Öppettider butik:

månd-fred: 07.00 - 17.00

Copyright © Öbergs AB. All rights reserved

Webb by: Lagom Design AB