För vatten, ånga, kemikalier...

Övervaka, kontrollera och reglera, vi har lösningen

Med tekniskt kunnande och bred produktportfölj gör vi alltid vårt yttersta för att tillgodose era behov, oavsett situation eller krav.

 

Hör gärna av er så pratar vi om hur vi kan vara till hjälp.

Mikael Hedin

Produkt- och försäljningschef

 

Mobile: +46-(0)708 15 59 53

Avstängning

Instrument

Kontroll

Avstängningsprogrammet omfattar bland annat kulventiler, vridspjällventiler, skjutspjällventiler, nålventiler, kägelventiler med mera. Med ett stort urval av olika material och utföranden täcker vi de flesta behov.

 

Instrumentprogrammet omfattar allt som krävs för att övervaka er process som till exempel flödesmätare, nivåmätare, tryckgivare med mera. Ta gärna kontakt med oss så hittar vi en lösning.

 

Kontrollprogrammet omfattar samtliga typer av ventiler som krävs för att kontrollera och övervaka flöden eller tryck. Oavsett miljö och media kan vi hjälpa er med en passande lösning.

 

Kondensat

Övriga produkter

Vårt program för hantering av kondensat omfattar avledare, reglerventiler, distributionsventiler med mera. Ni är välkomna att höra av er till oss så hjälper vi er att hitta en passande lösning.

 

Våra övriga produkter omfattar bland annat säkerhetsventiler, manöverdon, snedsätesventiler, injusteringsventiler, backventiler, smutsfilter och synglas. Givetvis hjälper vi er med den lösning som passar er bäst, oavsett fabrikat.

 

- Officiell partner till IMI Norgren AB sedan 2001 -

Öbergs AB

Kvällsvindsgatan 8

652 21 Karlstad

 

Öppettider butik:

månd-fred: 07.00 - 17.00

Copyright © Öbergs AB. All rights reserved

Webb by: Lagom Design AB